Depoziti za led – Aristarco – pružaju pouzdano i praktično rješenje za pohranu leda u ugostiteljskim okruženjima.

Ovi spremnici dolaze u različitim dimenzijama i kapacitetima, prilagođavajući se potrebama različitih poslovnih prostora. Izrađeni su od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, osiguravajući dugotrajnost i higijenu.

Depoziti za led omogućuju kontinuiranu opskrbu ledom, što je ključno za neometanu uslugu u restoranima, barovima i hotelima. S njihovim elegantnim i funkcionalnim dizajnom, ovi spremnici čuvaju led na siguran i organiziran način, čineći ga lako dostupnim za korištenje.

Uz Aristarco, osigurajte vrhunsku kvalitetu i pouzdanost u pohrani leda, prateći najviše standarde u ugostiteljskoj industriji. Radi osiguranja dovoljne količine leda u svakom trenutku, Aristarco nudi širok raspon rješenja za pohranu leda koji se razlikuju u dimenzijama i kapacitetu, savršeno kompatibilnih s modularnim ledomatima iz svih naših linija.

Odabir će ovisiti o brojnim faktorima, uključujući dimenzije ledomata, proizvodni kapacitet i dnevne potrebe za količinom leda. Ispravno rješenje za pohranu izbjegava probleme s prostorom i omogućuje bolju učinkovitost rada, čime se štedi vrijeme i novac.

Svi Aristarco spremnici za led izrađeni su u potpunosti od nehrđajućeg čelika, a njihov izolacijski sustav na bazi poliuretanske pjene visoke gustoće jamči izvrsnu izolaciju temperature i time bolju trajnost leda. Svi modeli opremljeni su, po potrebi, gornjim zatvarajućim panelom, koji je uključen u cijenu.

Prikazuje se svih 3 rezultata

Filteri