Inox viseći ormarići predstavljaju praktično rješenje za organizaciju prostora u profesionalnim kuhinjama. Izrađeni od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, oni pružaju trajnu i higijensku opciju za pohranu kuhinjskih potrepština.

Amitek, renomirani talijanski proizvođač, nudi širok spektar inox visećih ormarića različitih dimenzija i konfiguracija kako bi odgovarali specifičnim potrebama korisnika. Njihova struktura osigurava izdržljivost i otpornost na koroziju, što ih čini idealnim za upotrebu u zahtjevnim kuhinjskim okruženjima.

Viseći ormarići omogućuju učinkovito korištenje prostora, oslobađajući podne površine i olakšavajući pristup potrepštinama. Zahvaljujući svojoj praktičnosti i jednostavnom dizajnu, ovi ormarići su neizostavan dio svake profesionalne kuhinje.

Amitekovi viseći ormarići su opremljeni funkcionalnim značajkama poput podesivih polica i vrata koja se lako otvaraju i zatvaraju. Njihova izdržljivost i jednostavnost održavanja čine ih idealnim izborom za ugostiteljske objekte, restorane, hotele i druge komercijalne kuhinje.

Bilo da se radi o skladištenju posuđa, začina, ili drugih kuhinjskih potrepština, inox viseći ormarići pružaju pouzdanu i elegantnu opciju za organizaciju prostora u profesionalnim kuhinjama.

 

Ostala neutralna oprema

Prikazuje se svih 3 rezultata

Filteri